Дiряво-мертве покривало ночi...

Діряво-мертве покривало ночі
Лікує сонцесяйну дня хворобу
І коліщата зірок в нім гуркочуть
І місяць воду в морі нюхає -
                на пробу

Стоїть дерев залізная завіса
І виють бурі - доньки заметілі
А вітер шиє осені намисто
Й оздоблює вночі ій сни -
                діряво-білі


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.