Молитва за життя
I в очах надiя
-Лiкарю, не дай померти!
В кожного є мрiя!
ЗА НЕПОВНi ТРИДЦЯТЬ ДВА ПЕРЕД КИМ ЗВИНИВ?!
БОЖЕ, ПОДИВИСЬ НА ЗЕМЛЮ! ЦЕ Ж ЄДИНИЙ СИН!
ХХХ
Та невже здурiли всi,
Очманiли люди...
НеземноЇ вiн краси,
Живим має бути!
БОЖЕ! ВЗЯВ ТИ ДЕ ТУ ДОЛЮ,
ЩО СКЛАДАЛАСЬ ТiЛЬКИ З БОЛЮ?!
ХХХ
Час спливає, як пiсок,
Сиплеться крiзь пальцi...
Тримав хрестик ланцюжок -
Ритуальнi танцi.
БОЖЕ! СПРАВЖНiЙ БОГАТИР!
ДАЙ ДОБРО, ЩО Б ЩЕ ПОЖИВ!
ХХХ
Прагнення любити, жити,
Прикрашати свiт собою...
Не в землi хотiв спочити,
А на морi з молодою.
ОБiРВАЛАСЬ СТЕЖКА -
ПРОКЛЯТА АВЕШКО*!
ПРОБАЧ УСIХ, ХТО ТАК ТЕБЕ ЛЮБИВ...
* Aveo Chevrolet
Свидетельство о публикации №109033005595