Люблю - Збiрка - Парасоля для долi

Згубилось тіло у любові –
А значить нічого ховати...
Вона живе у кожнім слові
Її руками не втримати.

Вона в Тобі, Вона без Тебе,
Вона з хреста і Божа Мати.
І я люблю, вдихнувши неба,
Твоїх очей ясних дукати.

І я люблю за душу думку,
І за образу уст сирітки.
Нехай заповнить поцілунком –
Ти знаєш що і знаєш звідки...

Комусь від Неї стане тепло,
А хтось згорить у Ній заживо...
І заплативши болем пекла,
Опустить хрест у гріх цнотливо.

16 Липня 2006


Рецензии