Хохлушке!
Вона дряпає, а я її кохаю,
І тількі граю з нею, мляво граю,
Рефлекси больові мої померли,
Слова її завжди, як білі перли...
Життя наше тече,як мед солодкій,
З тобой ведмідь-ласкавий,що молодка,
Тільки колись "лунає" кочерга,
А я мовчу, лише кажу:"Ага!".
Дружину свою дуже поважаю,
Не янгол,але ранами пишаюся,
Не вимагаю в свій стакан коньяк,
Та парубком самотньім залишаюся,
нехай все здійсниться ось"просто так"...
Ти кігти відтягни від моїх гланд,
А я тобі віддам букет троянд!!!
Свидетельство о публикации №109032802570