Без кохання

"Толи воля, толи неволя.
Мне без любви даже рая не надо.
Рай без любви – называется адом,
В нём так горько и безотрадно."
(слова из песни)



Мені без кохання навіть рай ні до чого,
Рай без кохання – пеклом озветься.
Пустка в серці гірчить і нема більш нічого,
І відлуння по тілі усьому аж ллється.

Ніби і воля, а ніби й неволя,
Ніби з людьми і неначе в пустині.
То навіщо так б’є мене клята недоля,
Адже жити лиш раз дарували людині.

Не знайду я слідів, де душа загубилась.
Попросила б у ангелів, не придумаю слів.
Якби більше благала, палкіше молилась,
Може так притупила б я з розпачу гнів.


Рецензии