Хто я? Хто ти? Хто ми? Ми народ!

Хто я? Хто ти? Хто ми? Ми є народ!
І тут не йдеться про оте шляхетне панство,
Яке складає головне ядро
Правителів - майстрів брехні і шарлатанства.
Тут мова йде лише про нас, про тих,
Хто мусить тяжко і чесно працювати,
Щоб потім, за якісь там копійки,
Себе, та ще й наше панство годувати.
І щоб міцніші були кайдани,
Тримайте і кризу у дарунок, люди!
Де влада має повні кармани,
А нам велику дулю, ще і без блюда !
Якщо ми є народ, чому в ярмі?
Про гідність і силу час настав згадати,
Вже час настав скидати кайдани,
Вже  й час кидати шахраїв за грати!
            


Рецензии