Погана вдача

А я хлопець молодий.
Гарний, говорливий.
Хоч я хлопец чорноокий.
Хоч стрункий вродливий.
Та погану вдачу маю,
Бо дуже зрадливий.
З Тетяною розмовляю.
На Ольгу моргаю.
А проходить Катерина
Її зачіпаю.
Бо усі дівчата гарні.
На всіх би дивився,
А якби погодились,
На всіх би й женився.


Рецензии