Дивна математика
Дивна математика
Чому так доля нами колобродить.
Чи так воно само виходить?
Хто за тобою денно й нощно ходить,
Тобі не до душі.
А хто тебе не помічає,
За тим хоч на край світу,
Хоч на край світу йти,
За ним ти будеш,
Він в снах твоїх,
Його ти не забудеш.
Та от біда ,тебе він не кохає,
З тобою разом бути не бажає.
Отак доля трикутника
Накреслить може.
Що й математика
НЕ допоможе.
***
Холод душу гложет.
Стужа в сердце моёмю
Дождь стучит по лужам
Мы уже не вдвоём.
Разлучила нас разлучница
Сплетница-молва.
Не помогут больше нам
О любви слова.
Плачет дождь,
Роняя слёзы.
Нет нашей вины
Мы теперь чужие
Мы обречены.
Идти разными дорогами,
Разные видеть сны.
Свидетельство о публикации №109032402063