Рогань
Коли ми з тобою зустрінемсь на дворі
Що скаже жінка, що скаже мати
Коли ми з тобою почнемо кричати
Я хочу Рогань!!!
Знову сусіди вигнали з хати
Будемо разом про пиво співати
Пиво холодне треба всім мати
А на сусідів нам всім наплювати
Я хочу Рогань!!!
Зварено добре Роганьське пиво
Можем сказати про це всім сміливо
Горiлка та пиво - дуже кмітливо
Нужбо, хлопці, збираймось на пиво!!!
Я хочу Рогань!!!
2006р.
Свидетельство о публикации №109032302214