Новий день
Гріх і кара, спокуса й зізнання...
Ні, я більше не буду з тобою,
Я сьогодні з тобою востаннє.
Плаче вітер над долею злою,
Темна ніч захлинулась в зітханні;
Ти востаннє обійманий мною,
І цілований мною востаннє.
Вже давно зі сльозою гіркою
Поховала я наше кохання...
Зрозумій, я не буду з тобою,
Я сьогодні з тобою востаннє.
Свидетельство о публикации №109032205445