Непознатоj девоjчици

Реци ми, шта ти је у души?
Отвори свог погледа тајну...
Није лако сам нашао
Љубав онакву сјајну...

Да не будеш сама у животу,
Пази: видим твој мисао!
То ми је најбољи стих
Који сам икад писао.


Рецензии