a r ar m turkish

a;;r ar;m
g;;;s;mde oturmu;.
her saniye bunal;r;m,
;midim bozulmu;.
Neden Tanr;m i;ime
yaramaz bir kalp koymu;?
kan;m nefes nefese
sanki ;fkeli bir ku;
Bedimi titreli
kaynatlarla savunur.
Allah, beni ac; –
her ;ey biter. her ;ey olur.
Ac; ay;p
duda;;mda d;n;yor.
neden can; d;;;nmeyip
inan;nca hissediyor?


Рецензии