Осенний лес на укр. языке
Яскравих барв гарячих гра i запах
Грибiв, i хвої шквалом б'е у ніс
І ти душею у полоні в його лапах.
Осiннiй вiтра шум в верхів'ях сосен кличе
І манить вглиб стежинками доріг
Він то завиє, загуде, завсвище,
А то затихне наче тихо спати ліг.
Дихання свіжості у лісі аж пьянить
Жовто-гаряче листя із дерев осінніх
Чарує танцем, підіймається, летить
І опускається стомившись на коріннях
Свидетельство о публикации №109032103936