Я скучив за тобою, люба

Чумацький шлях на небокраї,
Вода в струмку  зірки  гойдає,
Ти кажеш:-«Скучив, моя люба»,
«Торкайсь мене»- шепочуть губи.»

Струмочок пісеньку співає,
Ліс на сопілці тихо грає,
Твій голос лагідно  шепоче:
«Я хочу, хочу, хочу, хочу…»

Тремтить від вітру ніжне листя,
Така яскрава ніч, барвиста!
Зникають  з серця туга ї щем
«О!Любий, так! Іще, іще..»

Зірки,струмочок, вітер, небо,
Чого ж іще для щастя треба…
Кохання пристрасним дощем,
І «Хочу», «Ще! Іще! Іще!»


Рецензии