То серця мого вогонь
Червоні ягоди калини,
Мальви у садку ,
Звінкоголоса пісня солов,я,
Це Батьківщина моя.
Моя Батьківщина,
То вірнії друзі,
То квіти у полі,
То верби улузі.
Моя Батьківщина,
Красуня дівчина .
Юначе кохання,
І ніжне зітхання,
То дотик твоїх долонь.
Моя Батьківщина,
У світі єдина.
ТО серця мого вогонь.
***
Свидетельство о публикации №109032006509