Вона - м1й янгол

Остогидло
Не вже я справді придурок
Один єдиний
Серед вас

Друзі
Де ваш імідж
Великих геніїв
Геніїв придурків
Для сучасного світу
Саме головне
Імідж

Сиджу в ганделику
Закріплюю свій
Підлітковий алкогольний імідж

Перед цим
Валявся на підлозі
Кричав і плакав
Мовчала

Сиджу дуже довго
Заклад вже зачиняється

До мене наближається
Гладка жінку у масному халаті
Котра готує не погані біляші
І розливає досить не погане пиво

Від неї тхне котами

Дивлюсь
Зараз вона скаже
“Всьо парніша
Хватить нити
Піднімай свою дупу
Коротше
Вали звідси”

Я розумію

Вона – мій янгол


Рецензии
Саме головне
Імідж\\
це про що я подумав?
вірш гарний, дякую!

Константин Куликовъ   21.03.2009 16:32     Заявить о нарушении