А навiщо нам у нато? Проти
А навіщо нам у НАТО?
Що штовхає нас туди,
Від якої ж це біди?
Тато чеше у затилку,
Підійма пивка бутилку,
Звідти трішечки ковтнув,
Покривився, відригнув,
Ще подумавши хвилинку
Відповів - не знаю синку.
Може захисту шукаєм
Від сусіда, що за гаєм.
От як вступим - буде гарно,
Час не будем тратить марно,
Виростеш - підеш у НАТО,
Зможеш ти повоювати.
За свою й чужу державу,
У боях здобути славу,
За всесвітні ідеали
Поведуть нас генерали.
Нести світло демократів
Ворогам заморських штатів.
Нафту зможемо забрати
У зажравшихся магнатів.
З москалями розмовляти
Будем за підтримки НАТО,
Хай нам газ тоді качають
Нахаляву і хай знають,
Що як ще раз кран закриють
Ми їх бомбами накриєм.
Тату, а воно нам треба?
Подивися на це небо!
Он воно яке блакитне,
Україна пахне й квітне.
Нащо нам війна і бійня
З москалями та затійня,
Нащо нам ті войни, Штати,
В нас проблем ітак багато.
Може краще нам прибрати
В себе дома трохи, Тато?
Може, каже тато сину
Йди і прибери світлину,
Винеси сміття із хати,
Я ж тим часом вступлю в НАТО.
Свидетельство о публикации №109032002775
що вступити хоче в Нато))))))
ноги руки вiдiрвати
та пинком пiд зад iз хати!!!
не потрiбно нам до нато
хочем мирно жити в хатi
Эх Ваши слова, да что б до нашего "правительства" дошли....
Очень понравилось, легко и со смыслом. Удачи Вам и творческих успехов!!! С Уважением Катя.
Софьяна 20.03.2009 12:32 Заявить о нарушении
Андрей Баратынский 20.03.2009 14:03 Заявить о нарушении