Куди крокуeш ти, народе мiй?
Навіщо в прірву йдеш за лжепророком,
Оті шляхи оранжевих надій,
Із часом повилазять тобі боком.
Вовки примарні, що дурманять люд
Дарують заклики, надії та поради,
Із рук сівоїх ще не відмивши бруд,
Насамперед лише ідуть до влади.
Тебе дурманять закликами "В бій!",
Народе мій, "разом до перемоги!",
Під прапором оранжевих надій,
Вони на трон, а ти ломаєш ноги.
Прокинься люд і розум свій відкрий,
Поглянь що робиться тепер при владі,
Забувши лозунги оранжевих надій,
Гризуться за портфелі тьоті й дяді.
Свидетельство о публикации №109032002710