Братерство
Душіть в собі ненависть недалеку,
Варіть метал, будуйте кораблі,
Працюйте разом і в мороз і в спеку.
І щоб не було мовної вражди,
Ви серцем зрозумійте що вам кажуть,
Не руште побудовані мости,
Вони два береги ріки ізв'яжуть.
Не слухайте оранжевих надій,
Не бачте біло-синіх командирів,
Крокуйте разом шляхом своїх мрій,
Плечем в плече у злагоді і мирі.
(Посвящяется событиям раскола народа Украины после оранжевой революции)
Свидетельство о публикации №109032002631