Единство противоположностей - и никакой борьбы!

(Старорижский шансон)

Old Town, young girls,
narrow streets, wide choice,
take a dozen, pay for one,
give 'em hell, get much fun!

Shrieking silence, quiet noise,
rotting players, living toys...


Рецензии