Зроби перший крок, не б йся
Ти здохнеш на місці в самій лиш самоті
Ти любиш тільки їсти і трохи поспати
Ти хочеш лежати і нічого негадати
Думаєш те що ти хочеш усе прийде
Фантазуй і далі, думки це дурне
Хочеш зробити крок і ламаєш ти ноги
Ну піди ти до моста і спригни у води
Не муч себе не рви ти вєни
Не бися головою об дурні ти стіни
Ти приречений на віки у страшні самоті
Ти здохнеш як бомж лежачи на дні
Свидетельство о публикации №109031605320