Стабiльна нестабiльнiсть

У нас в країні все стабільно:
Постійні вибори,  і послідовний спад,
Хвороби економіки закономірні,
Спостерігаємо  зелений  гривнепад.

І на Майдані будуть вічно «резиденти»
Кричати щось з корпоративного намету.
У нас усі розумні, всім у президенти.
А хто є Президент? Розміняна монета.

Між телевізором і поглядом отрута
Аж думка в мозку спекулює,
Глобальна і духовна скрута
Головами , мов кульками, жонглює.

Стабільно будуть йти новини з фронту,
Потік із космосу ідей і змін,
Аж поки не зійде на горизонт
Вона чи Він?


Рецензии
Я з тугою дивлюся у вiкно,
Про президенство думаю, гадаю.
Вона чи Вiн - тут ще надiю маю,
Тодi....амбець, якщо приде Воно!

Успiхiв Вам. Прекрасний вiрш.

Александр Авраменко   09.04.2009 18:48     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.