Cмачний бадьорий ранок
Весна сковзнула в місто.
Кохання всілося на ганок,
Коханню було тісно.
Воно сягало хмарочосів,
Воно злилось з повітрям зголоднілим,
Вплелось у золотаві кучері волосся,
Кружляло величаво в платті білім.
Надіями напоєне,
Спокушене зніяковілим поглядом,
І по-дитячому здивоване
Потребувало догляду.
У пестощах топило гордість,
У зареві ночей губило сновидіння.
Воно –овіяна тонкими чарами сентиментальна повість,
В якій зустрілись реальність і видіння…
Міраж чи наркотична ейфорія
Блукали в надрах збудженого тіла,
В обійми вмить стрибнула мрія.
Вона понад усе втримати мрію ту хотіла.
В смачний бадьорий ранок
(Лиш кава забурлила в шлунку),
Вони на двох поснідали світанком,
Впиваючись в блаженному цілунку.
Свидетельство о публикации №109031603876