Брига
Да ли подобан сам јаркој ватри,
Или пакао чека ме давно,
Јер је живот мој постао кратак.
Знам да није ми рок овде вечан,
Јер је времена остало мало.
Није важно да овде сам срећан,
Ако себе сам губио стално.
Свидетельство о публикации №109031500862