Про друз в

                ..... сподіваюсь, ви будете разом...


Чи дивляться друзі так в очі зелені
Чи простерають обійми ночами
Чи в серці плекають надії даремні
Лишитися друзями, товаришами???

Чи може сердець ледь торкнулось бажання
Та друзі забули про спільні їх мрії
Чи може в душі оселилось кохання,
Що сіяло знову безмежні надії?

Вона Йому подруга, тільки й всього.
Хоч подружок в нього багато,
Та їй лиш належить серце його
І вірить в кохання він свято.

Він ревно дивитись на неї не сміє,
Якщо воно когось кохає,
А серцем щоразу цей біль розуміє-
Її він поволі втрачає.

Чи дивляться друзі отак в карі очі,
Сумують за ними без межі,
Чи простерають обійми крізь ночі
Чи стиха за друзями стежать?

Чи друзів закоханість друга дивує,
Чи просто вона його любить без тями?
Чи подруга друга до інших ревнує,
Чи сльози вона проливає ночими?

Та нумо! Скажи йому правду в обличчя!
Та ну ж бо! Позбав його сну!
Нехай лиш тебе він коханою кличе,
І тільки тебе, лиш одну!


Галина Кийко


Рецензии
Я пам'ятаю як нівечив себе мій друг такими ж думками. Коли ми були молодше, ми не могли зрозуміти, що високе кохання нічим не ліпше щирої дружби.

Неизвестник   22.03.2009 15:59     Заявить о нарушении
А от вони(дійсно найгарніша пара у нашій групі) не вважають це коханням, і лише так дивляться один на одного, що мені аж серце крається. І як от їм пояснити що до чого???=)

Агата Кошкина   22.03.2009 20:49   Заявить о нарушении
Ніяк, доколі люди дивляться в очі вони будуть дійсно живими.

Неизвестник   23.03.2009 04:54   Заявить о нарушении
І це вже дає привід для радості

Агата Кошкина   23.03.2009 08:31   Заявить о нарушении