Бажання все знати

Довгі столи
                з їжею смачною
Напої найкращі
                не випиті
Повні стоять келихи вина
За столом сумні люди
Хотілося б їм
                всю цю смакоту скуштувати
Не можуть
                тому плачуть 
Дуже довгі руки мають вони
Котрі не згинаються
Кошмарний сон
Такий відвертий обман
Котрий задає болю
Вдають – мазохізм до вподоби
Потрібно зачинити двері

Друга зала
Також сама
Довгі столи
                з їжею смачною
Але в очах людей не видно страждання
Їдять
Облизуються співають
                народні пісні
Наїжено виглядають
На руки погляд
Довгі
Хтось стукає товариша
                по плечі
Той обертається
І кормить з руки
Зачиняю двері
Виходжу

Повний місяць
Смак нічного міста
Заблукав
Хотів знайти поїсти

Летіла зірка
Закопав недопалок

Давно то було

Перша зала – пекло


Рецензии
Дуже довгі руки мають вони
Котрі не згинаються -
Хто саме не згинається: вони чи руки?)

Нина Паламарчук   23.03.2009 11:58     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.