Вецер варушыу валасы
Пасадзіў голас і
Знік у далечы.
Дажду шэрыя поласы...
Адчыняю парасон
Ісці трэба, а можа бегчы...
Справы перешкаджаюць проста жыць.
Я тая, што заўжды бяжыць,
Блытае словы
З роднаю мовай,
Столькі пытанняў,
А ты адкажы...
Вецер абляціць цэлы свет,
Кіне мяне.
"А я?!" крычу ўваслед...
Сонца выгляне здзіўлена,
Толькі ветрыку
Няма, і ўжо не будзе L.
Справы перешкаджаюць проста жыць.
Я тая, што заўжды бяжыць,
Блытае словы
З роднаю мовай.
Столькі пытанняў,
На ўсе адкажы!
Справы перешкаджаюць проста жыць.
Я тая, што заўжды бяжыць,
Блытае словы
З роднаю мовай,
Столькі пытанняў,
А ты адкажы...
Вецер варушыў валасы...
Свидетельство о публикации №109031205406