Ж ноче в дчуття

Палке кохання настало в житті моїм,
Мов у вині, потопаю я в нім!
Палають полум"ям мої почуття,
Кохала б я вічно, кохала б все життя!
Палке кохання, як казка для мене,
Як промені сонця щоранку для тебе,
Як весняний дощик на спраглу землю,
Як свіжа водиця на стару греблю!
Я так сильно, любий тебе кохаю!
Я так давно тебе чекаю!
Я знаю-вічні почуття,
Бо це жіноче відчуття!


Рецензии
...завжди з задоволенням чітаю вірші на рідній мові...жалію, що сам не пишу на ній...з повагою...

Монгол Вале   16.03.2009 10:45     Заявить о нарушении