Пропаща...

На долонях моїх сльози,
на столі зівя"лі квіти.
Мій коханий, серце моє!
Як мені без тебе жити?
Як мені без тебе жити,
я жила тобою!
І кохала тільки тЕбе,
І влітку, і зимою...
Я кохала на весні,
восени кохала, де ж
ті серденько моє,
Без тебе я пропала.


Рецензии