Спогади
коли згадаю день жахливий.
І сердце крають мов ножі,
Ті думи, спогади, провини.
Не розумію взагалі,
Як далі мені жити!?
Бо вже пробачення мені,
ніколи не спросити!
І сльози котяться з очей,
пекучим сильним градом!
Бо розумію...на цей світ,
не повернути тата...
Свидетельство о публикации №109031202908