Молод сть
Коли кружляє дітвора.
Коли яскраво сонце світить,
і коли пестить свіжий вітер!
Коли дощ духм"яний йде,
тоді й молодість цвіте.
Молодість, то безтурботність!
То золота пора життя,
Не знаєш що таке самотність,
не знаєш всі смаки буття!
Яскраве небо! Синє море!
І молодість, мов чисте поле,
Трава духм"яна, свіжі квіти.
І далі ще....жити й жити.
Свидетельство о публикации №109031202861
Нахлынули приятные воспоминания о той беззаботной поре.
Спасибо. Понравилось.
Евгений Герасимов 2 17.03.2009 00:05 Заявить о нарушении