Елемент BDSM у

Ліс та смерть, таємна вечеря
Поцілунок та дощ людини
А ні слова про надію
Бо її не треба - досить

Все це схоже на кохання
З єлємєнтами БЄДЄЄСЄМУ
Це вже гра, і тебе немає
Спробуй день коли ми не помремо

Місяць тємний як у казці
Лиш скажи, і він замовкне
Тихий стогін, повна тиша
Десь в тобі є різні люди

Все це схоже на кохання
З єлємєнтами БЄДЄЄСЄМУ
Це вже гра, і тебе немає
Спробуй день коли ми не помремо

Ми - це вічність і вульгарність
Ми спускаємось до тебе
Чи ти бачиш, чи не бачиш
Твоя хвилина - наша система

Ти живий і на колінах
Ми завжди позаду тебе
Відчуваєш смак кохання
З єлємєнтами БЄДЄЄСЄМУ?


Рецензии
Ты по-украински дивно звучишь. Романтично. Печально.
Как ты?

Юлия Ларина Лотос   17.11.2009 14:26     Заявить о нарушении