Не здався
Темрява його
Сива наче постаріла трава
Під трубами опалення
Зустрічаю свого друга
Бармалєя
Маленьке чорне кошеня
Звернулось калачиком
Помічає мене
Тверезого і депресивного
Так здається
Важче чим
П’яний і депресивний
Вона жалілася свої подругам
Так кохав так кохав
Після розриву
Взагалі тверезий ходить веселий
Перед ним чувак
Два тижня бухав
Через мене дєвочкі через мене
Розповідаю дивну історію коту
Він хоче молока
Йду додому беру пакет
Наливаю до мисочки
Котру залишили турботливі діти
Бармалєй п’є молоко
І мені кортить випити
Я поспішно вриваюсь на кухню
Відкриваю холодильник
Дістаю пляшку
Швидко скручую пробку
І по моєму горлу
Стікають стікають
Вулканічні потьоки мінералки
Свидетельство о публикации №109031004889
вообще - прнравилось!
Константин Куликовъ 11.03.2009 21:31 Заявить о нарушении