Втрачене кохання

Кожен день
Це моя боротьба
Війна…
Яка забрала мій спокій
В темному лісі
Я шукаю себе
Там де я загубив тебе
Таку прекрасну, ніжну, чарівну
Якій я скажу *Я тебе люблю*

Кожен день!
Це моя боротьба
Кожен день!
Це моя боротьба
За твою любов
Кожен день….!!

Наші стежки розійшлись
Там де і зійшлись
Крах почуттів
Крах сподівань
Ми загубили кохання
Як же це боляче
Сон в якому ми кохали
Дійшов до кінця
От він HEPPY END…

Кожен день!
Це моя боротьба
Кожен день!
Це моя боротьба
За твою любов
Кожен день….!!

Як найти вихід?
Що нам робити?
Як врятувати
Наше кохання…!!

Кожен день!
Це моя боротьба
Кожен день!
Це моя боротьба
За твою любов
Кожен день….!!


Рецензии