I am alive! январь 2009
I'm alone...
But my heart beats so fast,
Flying thoughts meet at last -
Ref: I am alive... I am alive!
Weak and strong
For so long...
Must begin once again,
Feel the pain, stand the strain -
Feel once again...
Ref: I am alive, Iam alive, I am alive, alive....
Свидетельство о публикации №109030902206