Happiness 8 авг. 2008
Happiness - what's this?
The sun Is shining brightly
And bright's my Inner miss...
I can't help but smiling,
My flood overflows;
Meadows of sweet honey,
And my feeling grows!
Calmness and sensation,
Movement deep In me -
Joyous transaction
Struck me happily...
Sunny conversation,
Sunny flow of minds;
Endless Inspiration,
Endless, as It starts!
Свидетельство о публикации №109030902112