Лиш на тебе я молюся...

      Е.

Лиш на тебе я молюся,
В очі карії дивлюся.
Всю увагу зберігаю…
Та до серця пригортаю
Свою милу. Обіймаю,
Та ії одну кохаю.

А навкруг п’янить краса…
Та  казкові небеса.
Сидимо у парку поруч,
Ні праворуч, ні ліворуч…
Визнаюся  у коханні,
Своїй вірній, ніжній пані.

Ось нарешті  навесні,
Радують  чудові дні.
Всі жінки порозквітали,
Дивну пору привітали…
Знов до тебе посміхнуся,
Лиш на тебе я молюся…

Автор Геннадій  Сівак.
8 березня 2009 року.


Рецензии
Як мило, Геннадій, тепло, зворушливо. "Лиш на тебе я молюся…"- супер!!!
Дякую за вірш, сердечно,
Таня

Татьяна Левицкая   09.03.2009 00:27     Заявить о нарушении
Щиро Вам дякую!

Геннадий Сивак   21.12.2012 13:07   Заявить о нарушении