Apparently with no surprise Emily Dickinson
Беспечный наш цветок
Мороз, увлекшийся игрой,
Нечаянно обжег.
Убийца свой продолжит путь,
А солнце-недотрога
Еще один отмерит день
С благословенья Бога.
Apparently with no surprise
To any happy Flower
The Frost beheads it at its play –
In accidental power –
The blonde Assassin passes on –
The Sun proceeds unmoved
To measure off another Day
For an Approving God.
Свидетельство о публикации №109030803803