Ти подаруй менi бажання

Ти подаруй мені бажання,
Ти подаруй веселку мрій,
Жагу до всесвіту пізнання,
Прошепотів: "Завжди ти мій!"...

І подивись мені у очі,
І поцілуй мені вуста,
З'явись раптово серед ночі,
Наївна, чиста і проста...

Торкнися ніжно, як ти вмієш,
Станцюй знов почуття танок –
Ти душу мою цім зігрієш,
Це буде радощів вінок...

А коли ранок ніч поборе,
Не розтавай, зі мною будь,
І відведи від мене  горе,
Й сама про сум скоріш забудь...

Щоб в танці іншому побачив,
Що ти дала мені колись…
Щоб я усіх людей пробачив –
До мене ніжно пригорнись...

04.09.2007 р.


Рецензии