Весна

Весна... Розквітае на вкруги усе,
Що радість, надію, сьогодні несе...
Весна... На душі – знову вир почуттів –
Щоб їх дарувати  тут кожен хотів!

Весна... Так раптово до серця торкнулась,
Надія на щастя у мить повернулась...
Весна... Мов дитячий  наївний малюнок,
Або як коханої ніжний цілунок...

Весна... Неповторна, спокійна, бурхлива –
Грім, блискавка, сонце, нескінчена злива...
Весна... Перші квіти... Летять журавлі –
Як добре, що є ще краса на землі!

06.03.2007 р.


Рецензии