Ми казкою жили ua

В ніч на Івана,
В ніч на Купала,
Ми ходили в ліс диво шукали.
Квіти чарівні.
Квіти папороті.
Ходили , не находили,
Ноги руки об кущі дерли.
Йшли у саму гущу,
Але там було пусто.
Папороть не цвіте.
Не знали ми тоді те.
Ми казкою жили .
І крізь терни до зірок мчали.
В ніч на Івана .
В ніч на Купала,
Ми ходили диво шукали.
Нам не були страшні, мавки лісові.
І русалок не боялись у холодні  воді.
Ніч чарівна,
У ліс нас звала.
Шукали диво , а нема!
А десь на галявах,
Молодь співала , хором .
Крізь вогонь, скакала,
Загадку ловила.
В ніч на Купала,
Русалки із сторони спостерігали.
Мавки з ними святу дивувались,
В чарівну ніч, чудеса відбувались…


Рецензии