Рецензия на Моя Украiна Татьяна Левицкая

Батьківщина моя Україна,
Пам'ятаю, кохана тебе,
Як палає червона калина,
Знаю Боже цей край   береже.

У серцях ти, у наших навіки,
А Шевченка святий Заповіт,
На сьогодні він краще за ліки...
Поважає його  Білий Світ.

Нема гірше болячки, ніж зрада,
І душа  у народа  кипить...
Та куди тільки дивиться влада?
Адже небо ії не простить...

Ось навкруг жовто-сині знамена,
На Майдані заплутався люд,
Пам'ятають усіх поіменно,
Хто заводив народ свій у блуд...

Геннадий Сивак   
4 березня 2009 року. 


Рецензии
Дякую, Геннадій, за чудовий вірш про Україну. Я пишаюсь тим, що надихнула Вас на такі зворушливі рядочки. Дуже гарно!!!
З повагою та теплом,
Таня

Татьяна Левицкая   08.03.2009 01:05     Заявить о нарушении
Таня!
Дякую Вам за відгук і надхнення.
Іще раз з святом!
З теплом, Геннадій.

Геннадий Сивак   08.03.2009 08:43   Заявить о нарушении