вiльною..

Збожеволіти лише від погляду..
саме так було у сні
Руки ніжні, як хмарами стеляться.
Не зупиняйся,далі до раю неси!

Я знову собі посміхаюсь,
Я вже впізнала себе,
Я не буду більше з долею гратись.
Так може й вона полюбить мене.

Крила..в небі..так я тебе побачила,
Зрозуміла що тепер все не так.
Хтось вже стер мою "біографію"
Тепер почну з чистого листа.

Спасибі небо за ці сльози радості!!!
Я вбила в собі цю біль
Тепер я буду пташкою.

я точно знаю,що НАДІЯ повертається!!!!
Вона мені сказала,
що це ми від неі відвертаємось..


Рецензии