***

Люблю я твоii  очi,
Безмежнiсть почуттiв,
Вуста твоii  гарячi ,
Солодкий присмак слiв.

Зрывае маску туги,
Кохання кольори,
Той дивний подих щасття
У посмiшцi  твоiiй.

Сумую за тобою,
Як небо без зiрок,
З тобою тану в мрiях,
Лечу у вир думок.

Тебе чекаю довго,
Та хоч i все життя,
Адже кохаю палко,
Без тебе я не та.
02.03.09


Рецензии