Уход зiмы
А пад нагой – апошні ліст.
Няма ў зіме не мілагоддзя,
Ні тых жыццёвых цёплых рыс.
Каса валос бялей за неба
Спусцілась за яе спіной.
Зіма кантрастная да лета,
Але не будзе нам чужой.
Ліцо празрыстае ўмірае,
Пагас вачэй зялёны блік...
...Вясна на вуліцы гуляе,
І шэры снег за дарогі знік.
Свидетельство о публикации №109030503660