Романтичний урбан1зм
Проте - весна
Мені дуже хочеться тебе обійняти
Подзвонити і сказати
Давай зустрінемось і обіймемось
Але це мені видається безглуздим
Я вже уявляю відповідь на таку пропозицію
Ти сидиш в іншому кінці міста
Марянівка* - ліс довкола
Ти настільки сумна
В тобі прокидається дитяча безглуздість
Все проникна і подоброму наївна
Телефонуєш
Кажеш
Давай де-небудь зустрінемось
Пообіймаємось
Я посміхнусь
І погоджусь
Марянівка*- район Житомира.
Свидетельство о публикации №109030303712
но лично мне эта марьяновка глаза мусолит)))
555+++ )
Валерий Волковский 05.03.2009 01:44 Заявить о нарушении