***

Ми – паралелі цього світу,

І не зійтися нам ніколи,

Бо ми давно уже не діти -

Пройшли життя середню школу...


Ми – паралелі цього світу.

І в жодній точці наших мрій

Тебе не зможу зупинити

І ти мені не скажеш – «Стій!»


Ми – паралелі цього світу,

Перетинаємо екватор.

І кожну зиму, кожне літо

Душі поглиблюється кратер…



І десь, колись на схилку світу

Зійдуться лінії у коло.

Та паралелям цього світу

Не бути разом вже ніколи.


Рецензии
красиво. Знаешь мое мнение по поводу этого стиха. Очень красиво.


Виктория Корчевая   02.03.2009 22:35     Заявить о нарушении
спасибо:)

Роман Дука   18.05.2009 15:09   Заявить о нарушении