Ще був Союз тодi...

Ми в Україні народились і зростали.
На Рівненщині - в казці лісовій!
І навіть в закладі одному ми навчались,
І на заняття йшли по вулиці одній.

Ще був Союз тоді великий і могутній!
Неначе птахи,ми по світі розлетілись.
Не турбувалися:яке воно,майбутнє?
Та зник Союз.Народи розділились.

Між нами вже не тільки кілометри.
Вже візи й митниці,і лінії кордонів.
А ми зустрілися з тобою в інтернеті,
Немов дві ластівки - безкрилі і бездомні.

Бо так далеко в світ ми залетіли!
Нас доля одинакова спіткала.
В душі моїй одразу потепліло,
Коли мене сестрою ти назвала.

Нам дав Господь обом по два синочки,
Й онуків дав,й господарів у хату.
Біжить життя тихесеньким струмочком.
Нехай біжить,не варто зупиняти!

Моя Любавушка!Мій лагідний В"юночок!
Здорова будь!Щоб все в житті збулося!
І в Україні - краї вишитих сорочок
З тобою нам зустрітись довелося!


Рецензии
Пройшли роки, зростала Україна…
Нас бачив світ. Але Вона єдина
Вночі нам сниться, манить до болі рідними стежками…
Мабуть, сумує… за своїми перелітними пташками..
Анно, прекрасна у Вас поезія! Дуже важливо що за кордоном Ви не втратили те українське у своєму серці. Якщо не секрет, де саме Ви проживаєте?

з любов'ю, Іра

Ирина Курылец   17.03.2009 18:44     Заявить о нарушении