Вже весна

Вже весна, а на вулиці сніжно.
Марить небо білявим туманом.
Ні, зима нас морозом не виснажить –
Є тепло у руках поміж нами.

Може снігом тобі я примарюсь,
Поблагаю додому пустити,
І розстрану в твоїх я обіймах,
Щоб весна теж змогла далі жити.

Я прокинусь зрання вже росою,
Щоб душі сподівання омити
І залишити радість весною.
У руках твоїх буду я цвітом.

Ми ідем, а навколо все тане,
Оживають дерева і гілки
Нам народжують листя бруньками.
Бути хочу твоєю я квіткою.

Синім небом, безкраїм і чистим,
Бездоганним, як думка поета,
Зустрічає весна нас привітно.
Ми разом – значить в серці вже тепло.

01.03.09


Рецензии