Рабство

Настирливі родичі
Відбитками звісток
Загадковими кубиками
Зявляється не зрозуміла дівчина

Пророкує - рабство
Залежність
Трансформери будинки
Крізь трубочку каналізаційну

П'ють мене
Обізве себе спасительницею
Кайдани тянуть до землі
Мочки вух

Хто посправжньому
Брудний чистий голий
Зануриться підборіддям
До своїх колін


Рецензии